Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Berényi Miklós(SZőke Zoltán)A nagyobb korkülönbség ellenére ő jobban hasonlít Zoltánra, mint bátyja, András. Kettőjük közül valójában csak Miklós ereiben csörgedezik olyan vér, amely hordozza Zoltán tulajdonságait: elbűvölő és kiszámíthatatlan, szívós és kitartó, sármos és hidegfejű.

Nincs vita arról, hogy Miklós szava a végső, ha valóban fontos ügyekben kell döntést hozni. Bár erről nem beszél, Miklós nem mindig játszik nyílt lapokkal, de a kártyát zseniálisan keveri. Az üzletet illetően csakúgy, mint a magánéletben. Nem veti meg a nőket, emiatt persze akad konfliktusa bőven, mégis ő a legboldogabb, amikor kimondja a boldogító igent gyerekkori pajtása, dr. Balogh Nóra oldalán. Ám hiába az esküvő – immár másodszor is! – a boldog családi élethez rögös út vezet.

Berényi András(R.Kárpáti Péter)A középső Berényi fiú a lelkiismeretesség híve. Hűséges, tisztességes, sportszerű. Talán ezért nem hajlandó éveken át a Berényi család közös vállalkozásában dolgozni. Berzenkedik a sötét, vagy annak tűnő ügyletektől. Ám amikor érdekei végképp megkövetelik, beszáll az üzletbe. Mivel tehetséges építész, van helye a csapatban. Ám beleszürkülve a szürke hivatalnok szerepébe, önálló tanácsadó cég szervezésébe fog.

Felesége Palotai (később Berényi) Zsuzsa, akivel még a nevelőintézetből ismerik egymást. Házasságuk alapvetően kiegyensúlyozott, bár három gyermekük közül csak kettő közös. A legkisebb, Andriska titokban fogant. Az ő édesapja Berényi Zoltán. Óriási balhé kerekedik, amikor mindez kiderül. Ám számára a családi béke mindenek előtt való, s megbocsát halott bátyjának csakúgy, mint feleségének.

Berényi Zsuzsa(Csomor Csilla)

Egy nyilvános vécében, kartondobozba csomagolva találnak rá még csecsemő korában. A nevelőintézetben a Berényi fivérekkel, Balogh Nórával és Novák Lacival lóg együtt. A csapatból Berényi Zoltánra, mint istenre néz fel. Iránta érzett szerelmét titkolja. Végül a biztonságosabb választásnak tűnő Andráshoz megy feleségül. Két gyermekük: Kata és Dani túl vannak a kamaszkoron, de még nem felnőttek. Zsuzsa gondoskodó családanya, és sok személyes áldozatot vállal szeretteiért. Néha úgy érzi, beleszürkül a hétköznapokba. Lelke mélyén azonban nyughatatlan. Zoltán boldogtalan házassága elöl menekülve felfedezi gyerekkori szerelmét, Zsuzsát. Kapnak néhány hónapot az élettől, a szerelem beteljesedik. Zoltánnak komoly tervei vannak Zsuzsával, ám közbeszól a tragikus autóbaleset. Aztán megszületik Bandika…A hétköznapok olykor fojtogató magányából való menekülést jelenti számára a BÉZS butik, melyet Zsuzsa egyedül vezet, s ahol úgy érzi, végre a maga ura lehet.

 

Berényi Bandi(Berczki Gergő)

Szerelemgyerek. Csakhogy édesapja nem Zsuzsa férje, hanem annak elhunyt bátyja, Berényi Zoltán. Andriska szülei a nevelőintézetben szerelmesek voltak egymásba. Ám ez a szerelem plátói volt csupán, s csak évtizedekkel később teljesedhetett be. Andriska valamelyik röpke együttlét során fogant, amikor Zsuzsa megtudott szökni családjától, hogy Zoltánnal lehessen. Egyikük sem tudta, hogy Zsuzsa babát várt, amikor az autóbalesetben Andriska édesapja, Berényi Zoltán meghalt. Később pedig Zsuzsa nem csinált ügyet a dologból. Úgy gondolta, Berényi mind a két férfi, akihez köze volt, nincs az a genetikai szakember, aki kimutatná a valódi apát. Persze, hogy másként lett… A gyermek keresztnevét illetően viszont praktikus döntést hozott. Bandi teljes neve: Berényi András Zoltán

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ÉRD IMRE.U.35

(HIZSMAN ESZTER, 2010.11.16 12:35)

MIÉRT NINCSENEK KÉPEK

5800 ezökov.

(jani, 2010.07.05 14:07)

szopj le

2618 nézsa ady endre út 9

(fazekas fatime, 2010.04.08 13:35)

szerintem tök sz...r!képek nincsenek???megmondom,hogy miért,mert ez egy szar oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vagány...

(tamas, 2010.01.06 20:41)

vagány volt a hamu Zoltán?

barátok kozt

(illés nikolet, 2009.10.02 19:20)

sziasztok én csak most találkoztam veled téged a mugy hogy hivnak na szia

barátok kozt

(berény andrás, 2009.10.02 19:15)

any hogy a barátok kozt szereploji azok és satobi

dora.m@citromail.hu

(DDDDDDDDDDDDDDD, 2009.09.19 16:54)

ha ismeritek talán válaszolhatnátok a lánynak:P am én tegnap találkoztam vele :D
na csaó

Én is!

(Timi-az oldal szerkesztője, 2009.01.24 23:19)

Szia Betty! Lehet hogy a sorozatból ismered :) de az mnég nem azt jelenti hogy valójábókl is ismered,bár megértem hogy neked ennyi elég :),hogy mindennap láthatod:)Én is ismerem őt-személyesen :)

Sziasztok!

(Betty, 2009.01.24 23:18)

én ismere őt!

Sziasztok!

(Timi-az oldal szerkesztője, 2009.01.24 23:17)

Sziasztok,vayg jónapot! Én az oldal szerksztője vagyok,nagyon sokáig nem ellenőriztem az oldaldt,végre 2 év után az oldadl nézegetettebb lett.Köszönöm mindenkinek hogy írj,remélem még írni is fogtok! Viszlát, vagy sziasztok!Addig is nézzétek meg a másik oldalamat: www.tessarajongok.gportal.hu
Sziasdztok!
U.I:Nem ismerem őket

Debrecen Darabos u 14 -3 emelet 15

(eszenyi emese, 2008.12.24 12:19)

Kedves Barátok közt
szeretnék megismerkedni. Berényi Claudiaval
mikor lehet vele talákozni. eszenyi emese

Eszenyiemese@t-online.hu
telefon szám 324-090

200 szenedre.ösz ut.11b

(cicuska, 2008.09.19 18:17)

szeretném.ha,zszua.hamarosan.elmene.asorozatbol.de
nem,szertném.ha,ema nem avatkozna bele hogy volt.szüleivel.beszélek szeméjesen fel nyitnám aszemüket.ogy.mi.jértnem beszélnek azapjukl.kapcsolatba.ha,tudád.hogyhol.lakaik.beszélnél.vele.csak.hogy.már.él veletek.tudod.hol,lakik

200 szenedre.ösz ut.perb

(Fülöp zsófi, 2008.09.19 18:06)

szertnék.én iskeresztbe.teni.miklosnak
hogy.buszu.ságos.legyek,nevegye.el,Zsusa.tulajdon
részét.szeretném,tilda,és.erik,el.tudjdnak.aházbol
költözni.szeretném.ha.Kinga.és,Géza.ujra.együt
lenének.ésszeresék,egymást.géza.megbocsájtot.neki pusz zsófi